Bahan-bahan:
30 gm agar-agar
900ml air
250 gm gula / ikut citaras
1 tin laici
1 biji telur
1 sudu besar tepung kastard
1 tin susu cair
Cara-cara:
1. Masak agar-agar bersama air sehingga larut
2. Masukkan gula dan kacau hingga larut
3. Kisar laici didalam mesin pengisar, dan masukkan ke dalam periuk
4. Kisar tepung kastard bersama telur dan susu cair dan masukkan dalam periuk
5. Kecilkan api dan kacau selalu supaya susu tidak meruap. Apabila mendidih, tutup api dan letakkan di dalam bekas dan biar sejuk.
30 gm agar-agar
900ml air
250 gm gula / ikut citaras
1 tin laici
1 biji telur
1 sudu besar tepung kastard
1 tin susu cair
Cara-cara:
1. Masak agar-agar bersama air sehingga larut
2. Masukkan gula dan kacau hingga larut
3. Kisar laici didalam mesin pengisar, dan masukkan ke dalam periuk
4. Kisar tepung kastard bersama telur dan susu cair dan masukkan dalam periuk
5. Kecilkan api dan kacau selalu supaya susu tidak meruap. Apabila mendidih, tutup api dan letakkan di dalam bekas dan biar sejuk.